Het proces is simpel. Stuur je factuur naar ZZPVoorschot en ontvang direct je geld, wij zorgen voor de rest.

Hoe het werkt

Stap 1:

Offerte aanvragen

Stap 2:

Administratieve afhandeling

Stap 3:

Facturen insturen

Stap 4:

Direct betaald

ZZPVoorschot is gespecialiseerd in factoring (voorfinanciering) voor zzp'ers en freelancers. Dit betekent dat wij openstaande facturen voorfinancieren. Jij stuurt je factuur naar ons en binnen 3 werkdagen betalen wij deze uit. Wij sturen vervolgens een kopie van jouw factuur naar de opdrachtgever en nemen de financiƫle rompslomp en betalingstermijn over. Natuurlijk hebben wij hierbij je klantrelatie hoog in het vaandel staan. Wij zullen nooit contact opnemen met opdrachtgevers zonder dit eerst te overleggen.

Proces

Aan het eind van iedere maand, week of opdracht stuur je jouw factuur naar ZZPVoorschot, waarna je binnen 3 werkdagen betaald wordt. Ondertussen sturen wij een kopie van de factuur naar je opdrachtgever.

Op de factuur die je naar ons stuurt vermeld je het rekeningnummer van ZZPVoorschot zodat jouw opdrachtgever weet dat het bedrag naar ons moet worden overgemaakt.

Wat kost dat?

ZZPVoorschot houdt voor de geleverde dienst een percentage in van je totale factuurbedrag. Afhankelijk van de omstandigheden varieert dit percentage tussen de 3% en 8%. Deze kosten zijn overigens aftrekbaar van de belasting, wat betekent dat de werkelijke kosten een stuk lager liggen!

Ook binnen 3 dagen betaald?

Vraag direct een offerte aan via onze website en wij reageren zo snel mogelijk.

Een rekenvoorbeeld met een vergoeding van 4%:

Jouw factuur €1000,-
BTW 21% €210,-
Totaal €1210,-
Factoringkosten 4% €48,40
BTW over factoringkosten €10,16
Jij krijgt binnen 3 dagen €1151,44
*Exclusief BTW